Najbolji način za provesti zimu

Provjerite ponudu kvalitetnih putovanja u Alpe

SERRE CHEVALIER

Razvijeni skijaški centar za sve ljubitelje zimskih sportova. 250 km uređenih staza garantiraju zabavu za sve ljubitelje zimskih sportova.

Provjerite

LES 2 ALPES

Tradicija od 22 godina organiziranog zimovanja u zimskoj idili.

Provjerite

PUY ST VINCENT

Obiteljsko zimovališe i alpski ambijent u srcu prirodnog rezervata.

Provjerite

Uvjerite se u kvalitetu ponude koju pružamo i pronađite idealnu destinaciju za provesti zimske praznike.

SERRE CHEVALIER / BRIANCON

SERRE CHEVALIER je dolina između Briancona na jugu i Col de Lautareta na sjeveru, najvišeg cestovnog alpskog prijelaza, koji ostaje otvoren cijele godine. Ovdje je smješten planinski lanac Grand Brianconais. BRIANCON je grad s epitetom najvišeg europskog grada (1300 m), jedan od rijetkih gradova s žičarom iz centra grada koja vodi u skijaški raj.

U dolini je 13 naselja i sela od kojih Villeneuve, Monetier les Bains i Chantemerle predstavljaju skijališta jer imaju direktan pristup sistemom žičara koji čini skijašku domenu s 250 km staza, 1300- 2830 m nadmorske visine, ukupno 62 žičare i 102 staze svih konfiguracija.

provjerite vise

LES 2 ALPES

Sinonim za skijanje i bordanje na najvećem i najvišem glečeru u Europi. Slavimo preko 20 godina organiziranih putovanja naših skijaša u zimski skijaški raj. Francuske Alpe, a posebno Les 2 Alpes postale su omiljeno odredište ljubitelja prirode, zimskih sportova i aktivnog društvenog života. Pridružite nam se i putujte po rođendanskim cijenama.

Provjerite više

PUY ST VINCENT

Najbolja kombinacija modernog obiteljskog zimovališta i alpskog ambijenta u u srcu netaknutog prirodnog rezervata. Staro alpsko selo na 1350 m donja je stanica mreže žičara kojom je povezano moderno apartmansko naselje na 1800 m sa svim sadržajima potrebnim za aktivan obiteljski odmor. Vrhunski omjer cijene i usluge, već 18 godina na našem tržištu.

Polasci autobusom : 06. siječanj, 10. ožujak 2018.

Provjerite više

Imate dodatnih pitanja za naš tim?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.