SERRE CHEVALIER / BRIANCON

SERRE CHEVALIER je dolina zmeđu Briancona na jugu i Col de Lautareta na sjeveru, najvišeg cestovnog alpskog prijelaza, a BRIANCON je grad s epitetom najvišeg europskog grada.

Smještajni kapacitet

Nalaze se u neposrednoj blizini donje stanice žičare a svako mjesto ima svoj centar s trgovinama, barovima i restoranima.

Provjerite ponudu

Briancon - grad skijalište

Uključuje Grand Brianconais (Grand Serre Chevalier), Les 2 Alpes, Alpes d'Huez, Mongenevre i Sestriere u Italiji

Kako putovati

Grand Galaxye-1000 km staza

Sve možete obići sa samo jednim skipasom. Skipas iz paketa omugućuje skijanje po jedan dan u svakom od skijališta.

plan staza Grand Biranconais
 • POSEBNA PONUDA - NOVA GODINA 2018

  30. 12. 2017 - 06. 01. 2018.
  Rezidencija SIGNAL DU PROREL -2.640 kn po osobi za paket usluga
  Žičara 6 dana GRAND GALAXIE, 7 dana smještaj i boravišna pristojba.
 • CIJENA NE UKLJUČUJE

  Posteljinu i ručnike kao ni depozit u iznosu od 300 eura (VISA MASTER).

Kako putovati?

Osobnim automobilom preko Slovenije i Italije put traje oko 10 sati. Najjednostavniji pravac je : Trst, Venecija, Padova,Verona, Bergamo,Milano,Torino, Oulx (kraj autoputa), Claviere, Montgenevre (1800 m), Briancon. Informativna cijena cestarina kroz Italiju je 38 eura u jednom pravcu.

Autobusnim prijevozom organiziranim od strane agencije, put traje oko 13 sati sa stajanjima. Putnici imaju pravo na ski ili snowboard opremu i jednu putnu torbu. Kutije s hranom i paketi s tekućinama vode nisu dozvoljeni.

Ponuda smještaja

Nudimo smještaj u apartmanskim rezidencijama u mjestima Serre Chevalier i Briancon. Provjerite kapacitete i opremljenost smještaja za svoj najbolji put u Francuske Alpe.

Briancon – rezidencija SIGNAL DU PROPEL 3*

Ponuda apartmana, opremljenost i popunjenost.

 • Polog

  Ključevi se dobivaju u turističkoj agenciji ili u samoj rezidenciji (09h - 18h, subotom do 20 h) uz predočenje vouchera i uz polog u visini 300 EURA.
 • Ski karta

  Vrijedi do datuma na skipassu. Slika ne treba, a karta je neprenosiva i ne može se izdati duplikat, osim s primkom koja se dobiva uz skijašku kartu.
 • Preuzimanje ključeva

  Kod preuzimanja ključeva dogovara se satnica primopredaje, a kod autobusnih aranžmana ključeve ćete dobiti od našeg predstavnika.
 • Skijališta

  Karta vrijedi za jedan dan skijanja na okolnim skijalištima u domeni Grand Galaxy (Alpes D'Huez, Serre Chevalier, La Grave Mongenevre i Les 2 Alpes)
 • Prijava i odjava

  Prilikom dolaska apartmani se izdaju iza 16 h, a pri odlasku predaju do 10 h. Posteljina i ručnici nisu uključeni osim ako nije unaprijed dogovoreno.
 • Skipass

  Gradski javni prijevoz i ulaz na bazen i klizalište besplatni su uz skipass za 6 dana. Ski pass se također podiže u agenciji.

Imate pitanje za naš tim ili želite rezervirati termin?

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.